TOOLTECH konstruerar och tillverkar fixturer av olika slag. Vår unika kompetens och mångåriga erfarenhet av att utveckla olika typer av fixturlösningar gör oss till en ledande aktör inom området. Under årens gång har vi utvecklat flera egna unika lösningar som idag är vår standard och ger dig som kund avancerad och beprövad teknik till en låg kostnad. Våra erfarna konstruktörer skräddarsyr ett helt koncept med utgångspunkt från er produkts geometri och därmed garanteras avsedd kvalitet och funktionalitet. Fixturerna utvecklas alltid i nära samarbete med dig som kund.

FIXTURER FÖR SKÄRLASRAR

Fixturer med manuell eller automatisk funktion för orientering och inspänning av detaljer.

FIXTURER FÖR KONTROLL OCH VERIFIERING

Fixturer för kontroll och verifiering av detaljgeometri. Kontrollfixturer, allt ifrån enkla fixturer utrustade med tolkar och mätklockor till avancerade fixturer med elektroniska givare.

FIXTURER FÖR SVETSNING

Svetsfixturer för allt ifrån manuell bågsvetsning till högautomatiserad punktsvetsning och robotsvetsning.

FIXTURER FÖR SKÄRANDE BEARBETNING

Fixturer för orientering och inspänning av detaljer vid skärande bearbetning. Precisionskrav och volym styr utförande och komplexitet, kan utföras både som helt manuell eller fullt integrerad med bearbetningsmaskinens styrsystem.

ÖVRIGA FIXTURER

Det behövs fixturer även för flera andra ändamål. Inga fixturproblem är för svårt för oss, kontakta oss gärna för vidare diskussion.